Aha, najpierw kilkanaście minut trzeba zapiec, zeby sie nie rozpłynęły a potem zmniejszyc temperature i obsuszac

Ally napisał(a):żeby bezy nie były w środku ciągnące tylko chrupiące to musza siedziec w piekarniku dużo dłużej. Trzeba je obsuszac a nie piec. Ja zostawiałam kiedys na całą noc ale w temperaturze 50-60 stopni. Wychodziły jak te ze sklepu.
Aha, najpierw kilkanaście minut trzeba zapiec, zeby sie nie rozpłynęły a potem zmniejszyc temperature i obsuszac
andziuszek24 napisał(a):niestety beziki nie wyszły jak na obrazku..... ani kształtem ani smakiem ;p
przekora napisał(a):Łodzianka napisał(a):Beziki fajne,ale ta Nutella to odpada.
A dlaczego? Mamy przecież dukanową nutellę :>
Barbara12 napisał(a):przekora napisał(a):Łodzianka napisał(a):Beziki fajne,ale ta Nutella to odpada.
A dlaczego? Mamy przecież dukanową nutellę :>
Gdzie mozna dostać nutelke dukanową?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość