martaXYZ napisał(a):Jeśli nie udało Ci się zmniejszyć wagi przez ten okres to może oznaczać jakieś problemy zdrowotne. Dobrze, jeśli zrobisz sobie badania. Podczas diety także powinno się kontrolować swój stan zdrowia. Jeśli masz możliwość to udaj sie do dietetyka. Ja jestem zadowolona z diety ułożone przez specjalistów. Jest o wiele lepsza niż taka dieta ułożona samodzielnie albo z pomocą osób na forum. Swoją dietę otrzymałam przy zakupie produktu
http://www.trizer.pl. Mam suplement diety i dietę w jednej cenie. Stosując oba elementy jest mi o wiele łatwiej zrzucić zbędny balast.
Hmmm, przepraszam, chciałam spytać co robicie na forum diety proteinowej, skoro wyskakujecie z dietami polegającymi na liczeniu kalorii, suplementacji diety (trizera reklamuje już któraś z rzędu podszyta osoba na tym forum).
Dla tych co jeszcze mało wiedzą o dukaniu:
1. dieta Dukana nie ma nic wspólnego z dietetykami, którzy to nie mają zielonego pojęcia na czym ta dieta naprawdę polega
2. żadne suplementy diety (no, chyba że witaminki czy minerały) nie są potrzebne na ŻADNEJ diecie. Suplementy to nabijanie ludzi w butelkę. Gdyby suplementy działały, to wszyscy chodzilibyśmy chudzi, szczególnie gwiazdy, które zarabiają miliony i stać ich na "wszystko".
3. jedynym skutecznym sposobem na schudnięcie jest trzymanie się diety. Po prostu. Jeżeli się nie kombinuje jak koń pod górę, to kilogramy schodzą "same". Wiem co mówię, bo sama schudłam na dukaniu 27 kg i sama do tej pory dziwię się że to działa. A jednak działa.