Forum Diety Proteinowej   

Forum dietetyczne strony na temat diety proteinowej


  • Reklamy

Super chlebek jak oryginał

Przepisy na pieczywo i placki

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez fragolka » 29 Sie 2011, 16:09

jakie drozdze uzywacie do tego przepisu, suszone czy takie w kostce?
[url=http://straznik.dieta.pl/]
fragolka
NOWY
NOWY
 
Posty: 2
Rejestracja: 26 Sie 2011, 20:05

Reklamy

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez Mysendi » 30 Sie 2011, 14:19

takie w kostce
straznik.dieta.pl/]Image
Faza pierwsza 17.01.-22.01 .2011(2 kg)
Faza druga 23.01.2011 trwa
Mysendi
OBSERWATOR
OBSERWATOR
 
Posty: 64
Rejestracja: 13 Sty 2011, 22:41
Miejscowość: warszawa

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez Cattivella » 03 Mar 2012, 00:23

Wlasnie a co robicie z tymi drozdzami.? Dodajecie je bezposrednio do ciasta czy raczej najpier zostawiacie je aby wyrosly , tak jak sie robi przy ciachu drozdzowym ?
http://straznik.dieta.pl/]Image
I Faza -13.02.2012 mniej 4 kilo
II Faza -20.02.2012 do 24.04.2012 waga 62kg
III Faza 25.04.2012 do 25.07.2012 waga 60/59 kg
IV Faza 25.07.2012. THE END
Cattivella
POCZĄTKUJĄCY
POCZĄTKUJĄCY
 
Posty: 28
Rejestracja: 13 Lut 2012, 18:11

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez Mysendi » 03 Mar 2012, 19:26

wrzucam bezpośrednio do składników
straznik.dieta.pl/]Image
Faza pierwsza 17.01.-22.01 .2011(2 kg)
Faza druga 23.01.2011 trwa
Mysendi
OBSERWATOR
OBSERWATOR
 
Posty: 64
Rejestracja: 13 Sty 2011, 22:41
Miejscowość: warszawa

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez Cattivella » 03 Mar 2012, 23:33

Dzieki za odpowiedz.
Chlebek juz zrobiony i dobry jest w smaku , tylko jakos taki nie wyrosniety mi wyszedl. Moze przez to iz te nieszczesne drozdze zostawilam do wyrosniecia - co wy na to ?
http://straznik.dieta.pl/]Image
I Faza -13.02.2012 mniej 4 kilo
II Faza -20.02.2012 do 24.04.2012 waga 62kg
III Faza 25.04.2012 do 25.07.2012 waga 60/59 kg
IV Faza 25.07.2012. THE END
Cattivella
POCZĄTKUJĄCY
POCZĄTKUJĄCY
 
Posty: 28
Rejestracja: 13 Lut 2012, 18:11

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez oszqrde » 22 Kwi 2012, 12:06

super chlebek, kilka już wypróbowałam, ale ten najlepszy
Image
Awatar użytkownika
oszqrde
POCZĄTKUJĄCY
POCZĄTKUJĄCY
 
Posty: 25
Rejestracja: 16 Paź 2010, 13:09

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez Mysendi » 25 Kwi 2012, 22:25

Odczekujesz chwilkę po wyjęciu z piekarnika Tak aby otręby odparowały .Gdy wystygnie trzymam go w lodówce
straznik.dieta.pl/]Image
Faza pierwsza 17.01.-22.01 .2011(2 kg)
Faza druga 23.01.2011 trwa
Mysendi
OBSERWATOR
OBSERWATOR
 
Posty: 64
Rejestracja: 13 Sty 2011, 22:41
Miejscowość: warszawa

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez mrówka » 02 Lip 2012, 18:06

Mam ochote upiec dziś to "cudo" :o
Napiszcie mi proszę na ile dni starczy mi ten chlebek?
Dla trzech osob, to ile kromek dziennie bedzie można zjeść? :?:
mrówka
POCZĄTKUJĄCY
POCZĄTKUJĄCY
 
Posty: 12
Rejestracja: 01 Lip 2012, 18:41

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez mrówka » 02 Lip 2012, 18:07

No i czy drożdże w I i II fazie mogą być?
mrówka
POCZĄTKUJĄCY
POCZĄTKUJĄCY
 
Posty: 12
Rejestracja: 01 Lip 2012, 18:41

Re: Super chlebek jak oryginał

Postprzez kamordka » 04 Lip 2012, 14:13

chlebek.jpg
chlebek.jpg (24.01 KiB) Obejrzany 1030 razy
Ja zrobiłam sobie go dzisiaj i smakuje jak razowiec. Najlepszy chlebek jaki do tej pory robiłam. Starczy mi na cały tydzień chyba ... bo jest taki dobry :mniam:
Image
kamordka
POCZĄTKUJĄCY
POCZĄTKUJĄCY
 
Posty: 29
Rejestracja: 08 Cze 2012, 10:48
Miejscowość: Łódź

PoprzedniaNastępna


  • Reklamy

Wróć do Pieczywo i placki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

  • Reklamy