kupiłam w Rossmannie ten dove, wzięłam do jasnej karnacji bo blada dupa jestem, dla zainteresowanych zapłaciłam za niego 16,99zł. Sprawdzę działanie i opiszę efekty, a tak poza tym, jak można smarować balsamem brązującym nogi a stóp nie?

Pauka napisał(a):Już go mam
kupiłam w Rossmannie ten dove, wzięłam do jasnej karnacji bo blada dupa jestem, dla zainteresowanych zapłaciłam za niego 16,99zł. Sprawdzę działanie i opiszę efekty, a tak poza tym, jak można smarować balsamem brązującym nogi a stóp nie?Tak samo rozbrajają mnie kobitki używające zbyt ciemnego podkładu i wtedy buźka brązowa a szyja biała i ta granica taka widoczna
przekomiczne
malinka139 napisał(a):Pauka napisał(a):Już go mam
kupiłam w Rossmannie ten dove, wzięłam do jasnej karnacji bo blada dupa jestem, dla zainteresowanych zapłaciłam za niego 16,99zł. Sprawdzę działanie i opiszę efekty, a tak poza tym, jak można smarować balsamem brązującym nogi a stóp nie?Tak samo rozbrajają mnie kobitki używające zbyt ciemnego podkładu i wtedy buźka brązowa a szyja biała i ta granica taka widoczna
przekomiczne
No niestety na ulicy czesto widac takie przypadki,a najczesciej u mlodych dziewczyn ktore chyba lusterka w domu nie maja robiac sobie na twarzy takie kuku ale coz ich sprawa...mysle ze bedziesz zadowolona z tego dove
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość